Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Specialistläkare/Överläkare Ögonsjukvård Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Arbetsuppgifter

Som kataraktkirurg är du en viktig del av verksamheten. Vi har fokus på hög kirurgisk kvalitet och du som börjar som kataraktkirurg hos oss kommer att ingå i ett team med hög kompetens och med både erfarna och yngre kollegor. Vårt mål är att verksamheten ska utföra minst 2.500 kataraktoperationer per år. Tjänsten innefattar främst kataraktkirurgi men även mottagningsverksamhet samt att du ingår i jourlinjen. Det finns möjlighet att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning inom ögonsjukvård och med subspecialitet kataraktkirurgi. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 på Europarådets nivåskala krävs.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sandra Andersson
Verksamhetschef
Telefon: +4666089307

Annelie Hamrin
SACO
Telefon: +4660184906

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook