Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare till HC Matfors till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår hälsocentral i Matfors.
Våra medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter. Huvudsakliga uppgifter är att skriva patientjournaler, administrativa uppgifter, posthantering samt receptionsarbete med kassatjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kompetens som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom primärvård och med datajournal System Cross samt bred datakunskap är meriterande. Ett gott bemötande är viktigt då receptionsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du är positiv och flexibel, tar stort ansvar samt har lätt för att samarbeta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Hellman
Enhetschef
Telefon: +4660149812

Berit Lööf
Vision
Telefon: +4660149815

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook