Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Specialistläkare/Överläkare Ögonsjukvård Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Arbetsuppgifter

Som mottagningsläkare är du en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete i nära samarbete med sjuksköterskor, undersköterskor och andra medarbetare. Du kommer att ha egna mottagningar samt ingå i verksamhetens jourlinje. Det finns möjlighet att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning inom ögonsjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 på Europarådets nivåskala krävs.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sandra Andersson
Verksamhetschef
Telefon: +4666089307

Annelie Hamrin
SACO
Telefon: +4660184906

Gunnie Bäckström
SACO
Telefon: +4666089266

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook