Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Fysioterapeut till HC Matfors till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut vid Hälsocentralen Matfors blir dina arbetsuppgifter att bedöma och behandla, enskilt och i grupp, patienter med besvär från främst rörelse-/stödjeapparaten. Arbetet är mycket självständigt och du lägger själv upp din arbetsdag i möjligaste mån. Vi har ett brett utbud av gruppverksamhet inom artros, kol och smärta som är utvecklat för att på bästa sätt ta hand om våra patienter. Vi arbetar med rehabteam och medicinska team som inkluderar läkare, psykolog, kurator, fysioterapeut samt distriktssköterskor.

Anställningen är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är att du har erfarenhet från primärvården med ett eller flera specialområden som exempelvis OMT, OMI, stresshantering eller kroppskännedom samt erfarenhet av datajournal SYSteam Cross. Meriterande är också utbildning i akupunktur samt erfarenhet som sjukskrivningskoordinator.

Hos oss värdesätter vi högt att du:
- har ett bra bemötande
- är flexibel och engagerad i arbetet
- arbetar självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Hellman
Enhetschef
Telefon: +4660149812

Sofia Ullman
LSR
Telefon: +4662019543

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook