Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska Avdelning 61 Länsverksamhet Psykiatri Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda dig mycket varierande, intressanta och lärorika arbetsuppgifter tack vare de olika diagnoserna som är representerade på avdelningen.

För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat och gott samarbete. I arbetsgruppen har vi en sammansättning av både nya och erfarna sjuksköterskor.

Här är du en del i det multiprofessionella teamet med läkare, kurator, skötare och sjuksköterskor. Det dagliga arbetet planerar du och genomför i vårdpar tillsammans med skötare. Hos oss har du tid för patienten och individuella samtal är en viktig del i behandlingen.

Här finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du arbetar självständigt och är mån om ett gott bemötande till patienter och kollegor.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att bli en del av vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Urvalsprocessen sker fortlöpande så är det viktigt att få din ansökan så snart som möjligt.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anders Fredriksson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089724

Susanne Olofsson
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-1904439

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook