Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Tandhygienist Folktandvården Alnö till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandhygienist till Folktandvården Alnö. Det är en mindre klinik som tillsammans med Centrum och Timrå bildar ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom barn- och vuxentandvård, även utåtriktat arbete, likväl som assistans förekommer. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandhygienistutbildning. Du är ansvarstagande med god samarbetsförmåga, och vill utvecklas inom din yrkesroll. Ett gott ordningssinne samt att ligga steget före vid planering och förberedelser förväntas.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Gerafi
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook