Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Barnspecialistundersköterska till barn- och ungdomsmedicin avd 44 Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomsavdelning 44 är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och våra patienter är i åldrarna 0-18 år. Vi vårdar även barn/ ungdomar med kirurgiska, ortopediska, örn-näsa-hals och barnpsykiska sjukdomstillstånd eller skador. På grund av varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framför allt lärorikt. Det finns alltid möjlighet till hospitering hos oss om du vill ha större bild av hur vi arbetar med våra stora och små patienter samt dess anhöriga. Vi bedriver samvård och tycker att det är viktig att både patienten och familjen är i centrum.

Arbetsuppgifter

I anställningen ingår arbete på avdelning 44. Det kan förekomma viss rotering till avdelning 45, beroende på möjlighet till inskolning. Du kommer att träffa barn och ungdomar med olika diagnoser i alla åldrar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har barnspecialistundersköterskeutbildning (Yrkeshögskola) och har erfarenhet av att arbeta inom barnsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av tekniska hjälpmedel som används inom barnsjukvården.

Som barnspecialistundersköterska är du ansvarsfull, lugn och trygg i din yrkesroll. Ditt arbetssätt präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus. Du har ett gott bemötande, trivs med att arbeta i team och medverkar till att skapa ett bra arbetsklimat.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta dag, kväll och natt. Du uppskattar att arbeta under olika förhållanden och i ett varierande arbetstempo. I tjänsten som barnspecialistundersköterska arbetar du självständigt och är bekväm med att fatta egna beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är meriterande om du har arbetat inom barnsjukvård.

Vi tillämpar önskeschema.

Välkommen med din ansökan!
Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Johansson
Enhetschef
Telefon: +4660181171

Inga-Lill Sörholm
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181235

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook