Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Tandläkare till Folktandvården Ånge till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en tandläkare till vår klinik i Ånge. Ånge ligger mitt i Sverige, nära till fjällen med skidåkning eller vandring. Storstadslivet ligger heller inte långt bort. Bra tågförbindelser. Ångekliniken ingår i ett större verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Du kommer till en klinik där du kommer att samarbeta med erfarna kollegor och avsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus.
Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Hansson
Enhetschef
Telefon: +4669136360
Mobiltelefon: +46705714409

Jenny Edling
Verksamhetschef
Telefon: +4661180398
Mobiltelefon: +46702292889

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: +4660184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook