Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare till Ortopedmottagningen i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Ortopedklinikens mottagning och sekretariat vid Sundsvalls sjukhus tillhör länsverksamhet Ortopedi. Vi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Tillsammans har vi påbörjat en spännande utvecklingsresa. Målet är en organisation med tydlig gemensam värdegrund där medarbetarna genom delaktighet och engagemang driver utveckling för en bättre vård. Ortopedmottagningen behöver stärka upp sin bemanning och vi söker därför en medicinsk sekreterare till vårt team.

Arbetsuppgifter

I din roll som medicinsk sekreterare hos oss blir du en viktig del av verksamheten och får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och övrig personal. Arbetsuppgifterna innebär bland annat journalskrivning och övrig hantering av journalhandlingar, post- och remisshantering samt telefonhantering via TeleQ. Arbetet är varierande och kan förändras över tid beroende på verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Då vi arbetar i många olika IT-system är god IT-vana ett krav.
Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Meriterande är erfarenhet av system som MedSpeech och SysTeamCross.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan hantera ett arbete med varierande arbetsuppgifter och ett stundtals högt tempo. Vi värdesätter särskilt att du har en hög flexibilitet och servicekänsla, samt att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Margareta Öhman
Vision
Telefon: 060-181781

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook