Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor Medicinavdelning 24 Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Avdelning 24 har 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.
Vi kan erbjuda dig mycket varierande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen.

För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat och gott samarbete. I arbetsgruppen har vi en sammansättning av både nya och erfarna sjuksköterskor.

Vi har önskeschema och arbetar 2 av 5 helger.
Vi söker en sjuksköterska för rotationstjänstgöring och en sjuksköterska för nattjänstgöring.

Inom förvaltningen finns möjlighet att erbjuda personalförmåner såsom flyttbidrag och återbetalning av studielån. Möjligheten att ta del av dessa förmåner diskuteras inför eventuell anställning.

Ansökningarna behandlas löpande under annonseringstidens gång.

Kvalifikationer

Vi är inne i en spännande fas med formandet av länsverksamheter. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och använder oss av kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.
Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Sundin
Enhetschef
Telefon: +4660183803

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: +4660183800

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook