Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Enhetschef för läkare röntgenmottagningen i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, personal, och ekonomi. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för verksamheten.

Arbetsmiljöansvaret är en viktig del av uppdraget och du ansvarar även för bemanningsplanering och schemaläggning samt läkarrekrytering, Tillsammans med dina medarbetare arbetar du för att länskliniken utvecklar ett lärande klimat baserat på professionalism och värdegrund. Du samverkar och samarbetar med andra berörda kliniker. Du är direkt underställd länsverksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga och intresse att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare.
Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt med rätt kvalitet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer och arbetar för att främja ett positivt arbetsklimat. Du har god förmåga att engagera och motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål och leverera resultat i samverkan.

Du har högskolekompetens eller annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Ledarskapsutbildning samt erfarenhet från hälso- och sjukvårdsarbete är meriterande.

Anställning

Tidsbegr Chefsskap

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liselott Mafi
Verksamhetschef
Telefon: +4660182085

Paula Lipponen, Anderson
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660181258

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook