Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog till Habiliteringsmottagning Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Habiliteringskliniken i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt cerebral pares. Vi arbetar i ungdom och vuxen- team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorier som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska/uroterapeut och specialpedagog.

Arbetsuppgifter

På habiliteringskliniken i länet arbetar 14 psykologer varav 9 tjänster finns i Sundsvall. I arbetet ingår psykologiska utredningar och diagnostisering med neuropsykologisk inriktning samt stöd och behandling till ungdomar och vuxna och deras familjer. Som psykolog arbetar du även med konsultation och handledning i personalgrupper, metodutveckling och personalutbildning. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår.
Vårt mål är att underlätta tillvaron för dessa barn, ungdomar och vuxna och skapa förutsättningar för ett gott liv, fungerande vardag och delaktighet i samhället.

Vi söker dig som vill jobba med frågor som rör gymnasieåldern, flytta hemifrån, vuxenblivande samt frågor som handlar om att klara av sitt vuxna liv.

Placeringen är i Sundsvall och teamets upptagningsområde är Härnösand, Timrå och delar av Sundsvall

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och kan bidra till vår mångfald. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet utvecklas hela tiden med nya metoder, teknik och arbetssätt. Hoppas att just du blir nyfiken på vår verksamhet

Rekryteringen sker löpande och du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Skagius
Enhetschef
Telefon: 0725615679

Marie-Louise Pettersson
Sveriges psykologförbund

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook