Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Barnmorska/Sjuksköterska till BB/Gyn/Förlossningsavdelning i Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård, gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Gynekologisk-, BB- och Förlossningsavdelning i Örnsköldsvik är samlade i samma lokaler. Vi har fyra förlossningssalar samt sex vårdplatser och vi är stolta över att erbjuda vård av god kvalité. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens och ett kreativt klimat. Vi arbetar med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och möta patienternas behov. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en barnmorska/sjuksköterska till arbete på BB/Förlossning/Gynavdelning i Örnsköldsvik. Hos oss arbetar du tillsammans med läkare, sjuksköterska/barnmorska, medicinska sekreterare och undersköterska. Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av den gravida kvinnan före, under och efter förlossningen samt vård av den nyblivna familjen. Dina arbetsuppgifter består av att bedriva vård i enlighet med barnmorskans etiska kod. Under handläggning av förlossningen ger du och dina kollegor stöd och trygghet.
Som sjuksköterska tar du hand om våra gynekologiska och BB-patienter. Genom att tillvarata patienternas/närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalitet. Vidare erbjuder du de nyblivna föräldrarna stöd i föräldraskapet. Du ger stöd och råd vid amning, identifierar och bedömer amningskomplikationer. I ditt arbete handleder du även studenter. Som barnmorska tjänstgör på alla enheterna och roterar mellan avdelningarna. Om du är sjuksköterska tjänstgör du på BB- och Gynekologisk avdelning. Då vi är en dygnet-runt-verksamhet tjänstgör du dag- kväll- och natt enligt önskeschema. Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid men om du är intresserad av ett kortare eller längre vikariat och/eller deltidsarbete finns det möjlighet att möta dina önskemål.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad barnmorska/sjuksköterska. Om du är sjuksköterska är det meriterande med vidareutbildning och/eller erfarenhet av barn- och kvinnosjukvård. Vi ser gärna att du är van att arbeta självständigt och ta egna beslut men välkomnar även dig som är ny i din yrkesroll att söka tjänsten. Du bör ha ett gott bemötande samt lätt för att samarbeta med övrig personal. Det är viktigt för oss att du är utvecklingsinriktad, ser möjligheter och vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi har löpande urval i rekryteringen och kommer kontakta sökande under annonseringstiden.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Forsman
Enhetschef
Telefon: 0660-87911
Mobiltelefon: 073-8020700

Ulrica Karlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089352

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook