Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Fysioterapeut/Sjukgymnast vikariat till Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sollefteå sjukhus är ett sjukhus med 3 vårdavdelningar med inriktning kirurgi/ortopedi, kardiologi/medicin och akut stroke/medicin.

Arbetsterapi/Sjukgymnastikenheten i Sollefteå söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till ett tidsbestämt vikariat t.o.m. 2018-08-31 med möjlighet till förlängning.

Arbetsterapi/Sjukgymnastikenheten tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper.

Inom vår enhet finns 6 arbetsterapeuter, 8 fysioterapeuter/sjukgymnaster, 3 kuratorer och 2 logopeder.

I sjukgymnastikens uppdrag ingår vårdavdelningarna, mottagningsverksamhet såsom dagrehabilitering, hjärtrehabilitering, träningsgrupper, bassänggrupper och även enskilda mottagningsbesök.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjukgymnast innebär främst avdelningsarbete men även en del mottagning/gruppverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Westerbring
Enhetschef
Telefon: +4662019165
Mobiltelefon: 070-228 60 92

Malin Jönsson
Fysioterapeuterna
Telefon: +4662019147

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook