Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog habiliteringsmottagning Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.Habiliteringen i Örnsköldsvik har 4 psykolog tjänster. En av våra psykologer ska nu vara föräldraledig under 2018 och vi söker en vikarie för den tiden. Tillgång till intern och extern handledning.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är personer med autism, utvecklingsstörning och cerebral pares. Vi ser stora fördelar med teamarbete där arbetsterapeut, kurator, psykolog, specialpedagog och sjukgymnast ingår. Teamet arbetar också tillsammans med habiliteringsläkare, logoped och sjuksköterska. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med barnet och deras nätverk.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär både utrednings, diagnostik och behandlingsarbete. Psykologen planerar och genomför självständigt sina insatser. Konsultation och utbildningsinsatser till personalgrupper, samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår. Arbetet innebär i huvudsak att arbeta i barnteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder t.ex. IBT, vidareutbildning i neuropsykologi och kognitiv beteendeterapi samt erfarenhet av barn och ungdomar med funktionshinder är meriterande. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann-Chatrine Nilsson-Lewander
Enhetschef
Telefon: +4666089424

Peter Sundelin
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4666089422

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook