Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare till kardiologkliniken Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår kardiologklinik med placering i Sundsvall. I kardiologkliniken i Sundsvall ingår kardiologavdelningen, hjärtmottagningen, dagvården och kranskärlsmottagningen. Du kommer att ingå i en grupp om 6 sekreterare. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och ett nära samarbete trots olika arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

I första hand består arbetsuppgifterna av diktatskrivning i SysTeam Coss och vi använder oss av dikteringsprogrammet medspeach. Dessutom ingår viss posthantering, DRG-registrering, remisshantering samt övriga för en medicinsk sekreterare sedvanliga arbetsuppgifter. Vi har både öppen och sluten vård vilket innebär alla typer av diktat.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Lätthelgdagar är lediga dagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga.Erfarenhet av datajournal Systeam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Söderlund
Enhetschef
Telefon: +4660181617

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook