Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Överläkare LVH Habilitering Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

LVH Habiliteringsmottagning i länet består av tre enheter Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Antalet medarbetare är cirka 100 st, varav antalet läkartjänster i länet är 8 st. Habiliteringsmottagningen i Sundsvall har upptagningsområde Sundsvall-, Härnösand- Timrå- och Ånge kommun. Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna med varaktig funktionsnedsättning.

Teamen består av arbetsterapeut, kurator, psykolog, specialpedagog och sjukgymnast. Teamen har också tillgång till barnsjuksköterska, dietist, medicinsk sekreterare och logoped.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår utredning, diagnostik, behandling, metodutveckling och personalutbildning. Vi samarbetar med andra vårdgivare och organisationer och inom vår klinik arbetar vi tvärprofessionellt. Vi har specialistkunnande vad gäller tidiga och medfödda neurologiska funktionsnedsättningar som till exempel Cerebral Pares, ryggmärgsbråck, neuropsykiatri (autism och utvecklingsstörning).

Det finns läkarsamverkan i länet och i regionen samt även möjlighet att delta på regiondagar. Möjlighet till extern utbildning och kurser utifrån behov.

Arbetet är dagtid. Ingen jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och är specialist inom området barnneurologi eller inom barnmedicin med intresse för fortbildning inom barnneurologi. Vi ser positivt på ett forkningsintresse.

Vi erbjuder friskvårdstimme och trevliga lokaler med närhet till såväl naturen som Sundsvalls innerstad.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Näslund
Verksamhetschef
Telefon: 073-0611381

Maria Gruvensjö
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660182971

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook