Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Administratör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Nu söker vi en administratör till Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion i Sundsvall.
Tjänsten är heltid består i administrativt arbete för hela länskliniken som administrativt stöd till verksamhetschefen och ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss kommer du att arbeta med många skiftande arbetsuppgifter, vara stöd i det dagliga arbetet och vara lite av spindeln i nätet. Du kommer bland annat att handlägga viss introduktion vid nyanställning. Du kommer också att administrera behörigheter, medarbetaruppdrag samt inloggningar för vårdadministrativa system som t ex NCS Cross, Oktav och Medinet. Du ska självständigt kunna skriva protokoll och PM och sammanställa statistikuppgifter. Du kommer att mottagningsattestera fakturor i Proceedo.

I arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för rese- och hotellbeställningar inom kliniken, boka konferensrum/utrustning, samordna möten och utbildningsdagar.

Länskliniken står inför flera förändringar och i rollen som klinikövergripande administratör behöver man vara beredd och vilja bidra i förändringar på ett positivt sätt.

Tjänsten som länsövergripande administratör är ny hos oss och kommer i viss del att formas under vägen Vi vill att du ser en utmaning och en inspiration i att vara en del av detta!

Kvalifikationer

Formella krav:

- Minst ett års tidigare erfarenhet av administrativt arbete
- Erfarenhet av kvalificerat uppföljningsarbete
- Inneha god datavana i främst Word och Excel
- Förmåga att kunna se saker i ett helhetsperspektiv
- Mycket god förmåga att uttrycka sig i skrift

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga men också kan arbeta självständigt. Vi ser att du som person är prestigelös i ditt arbete och gärna hjälper till där det behövs. Då arbetsuppgifterna är varierande är du lösningsinriktad, flexibel, engagerad och tar egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Petra Lindstedt
Verksamhetschef
Telefon: 060-181345

Laila Carlsén
Vision
Telefon: +4660181339

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook