Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog habiliteringsmottagning ungdom/vuxenteam Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Habiliteringskliniken riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället.

Inom länskliniken, jobbar ca 100 st medarbetare.
I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

Arbetsuppgifter

Som psykolog i ungdoms-/vuxenteamet vid Habiliteringen i Sollefteå kommer du främst att arbeta med ungdomar och vuxna från 15 år och uppåt. Arbetet är till stor del inriktat mot in-satser i patientens närmiljö. Du kommer att arbeta företrädesvis inom disciplinerna neuropsy-kologi och pedagogisk psykologi. Dina uppgifter blir:

.Bedömningar
.Psykologutredningar
.Psykoedukation
.Psykologiska behandlingar
.Kunskapsöverföring och rådgivning till personer i patientens närmiljö
.Utbildningsinsatser
.Handledningsuppdrag
.Samarbete med andra vårdgivare och verksamheter

Vi arbetar i journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross).

Vi ser fram emot din ansökan.

Rekryteringen sker löpande och du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Kvalifikationer

Verksamheten utvecklas hela tiden. Nya arbetsmetoder, teknik och hjälpmedel förnyas och förbättras. Nu söker vi dig som är legitimerad psykolog och kan bidra till vår mångfald. I mån av lediga tjänster välkomnas även PTP-psykologer som sökande. Kunskap om neuropsykiatri, beteendeterapeutisk teori och inlärningsteori är önskvärt. Erfarenhet av utredningsarbete och behandling från habilitering och psykiatri är meriterande.

Körkort erfordras

Mer information om landstinget Västernorrland, arbetsplatsen och Sollefteå kommun hittar du på www.lvn.se respektive www.solleftea.se

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Peter Sundelin
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4666089422

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook