Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare till Sekreterarenheten Medicin Ö-vik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sekreterarenheten Medicin i Örnsköldsvik ingår i Länsverksamhet medicin. Vi är en grupp med 18 medicinska sekreterare som välkomnar en ny kollega.


Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär journaldokumentation efter diktat, diagnosregistrering, remisshantering, posthantering och telefoni av administrativ karaktär. Arbetet är varierande och kan förändras över tid beroende på verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare.
Personliga egenskaper som kommer att värdesättas är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Birgitta Lundstedt
Vision
Telefon: +4666089545

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook