Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Distriktssköterska till Hälsocentralen Domsjö till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Primärvården är en länsorganisation. 170101 blev det en ny organisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralerna erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och utveckling.
- Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!

Hälsocentralen Domsjö med ett 30-tal medarbetare ligger ca fyra kilometer söder om Örnsköldsvik. Bussförbindelserna till och från Örnsköldsvik är goda!Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga uppgifter som distriktssköterska på hälsocentral, såsom TeleQ (telefonrådgivning, tidsbokning), mottagningsarbete, hälsosamtal med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska, gärna med fördjupad kunskap om inkontinens. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort inget krav.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Sjöquist
Enhetschef
Telefon: +4676 142 32 38
Mobiltelefon: +4676 142 32 38

Gun Frick
Vårdförbundet
Telefon: +4666057534

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook