Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare Medicin Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medicinsk sekreterare för ett vikariat till och med 180831 till sekreterarenheten Medicin Sollefteå. Inom vår enhet ingår det att skriva till akuten (medicin, kirurgi och ortopedi), avd 17 samt avd 16. I din roll som medicinsk sekreterare hos oss blir du en viktig del av verksamheten och får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och övrig personal.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att skriva ut diktat från akuten, mottagningsanteckningar inom kirurgi och ortopedi. Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare som diagnosregistrering, remisshantering, posthantering och telefoni av administrativ karaktär ingår även.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare samt har goda kunskaper inom det svenska språket. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga.Erfarenhet av datajournal Systeam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Gullersbo
Enhetschef
Telefon: +4662019332

Birgitta Lundstedt
Vision
Telefon: +4666089545

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook