Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska njurmottagningen Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Viktiga delar av mottagningssjuksköterskans arbete är telefonrådgivning samt planering av mottagningsverksamheten så att denna förlöper smidigt och effektivt. Arbetet sker i nära samarbete med njurmedicin läkarna, njuravdelning och dialysen. Viss helgtjänstgöring på njurmedicinsk avdelning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Njurmottagningen är en central del av den njurmedicinska verksamheten. Här kontrolleras och behandlas patienter med njurmedicinska sjukdomar av olika slag och svårighetsgrad. Fokus ligger på att förhindra eller förskjuta dialyskrävande njursvikt och sedan förbereda patienterna inför kommande dialysbehandling. En annan huvuduppgift är att kontrollera och behandla de som är njurtransplanterade.
Vi söker därför dig som har erfarenhet av njurmedicinskt arbete som efter inskolning kan arbeta självständigt. Du bör vara både självständig och ödmjuk och tycka om att ha långvariga patientkontakter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi har individuell lönesättning.
Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Sundin
Enhetschef
Telefon: +4660183803

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: +4660183800

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook