Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Dietist till Kirurgi/Urologi/ÖNH i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kirurgkliniken ingår i länsverksamheten för kirurgi, urologi och ÖNH. Kirurgkliniken svarar för kirurgisk sjukvård inom vårt primära upptagningsområde som omfattar ca 155 000 invånare. Vi svarar dessutom för kirurgi för hela länets befolkning vad gäller operationer av sköldkörtel/bisköldkörtlar, kärlkirurgi och all bröstcancerkirurgi. Även en del kirurgi på barn bedrivs.

Vi söker nu en vikarierande dietist till mottagningen i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för nutritionsbehandling av patienter vid kirurgkliniken, inklusive urolog- och Öron-, Näsa-, Halskliniken. Tillsammans med övrig vårdpersonal ska du bedöma nutritionsstatus, utreda samt behandla. Du initierar och utvärderar nutritionsbehandling. Utbildning av både personal och patienter ingår i arbetet. På Sundsvalls sjukhus finns 9 dietister.

Anställningen är ett vikariat på heltid under 2018 med tillträde i januari.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Meriterande är tidigare erfarenhet som dietist och undervisning. Du bör ha god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Hydling
Enhetschef
Telefon: 073-0521934

Linda Öhlund
Dietist
Telefon: 060-181473

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook