Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Enhetschef till BUP´s behandlingsmottagning Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. Utveckling pågår med att
samordna kliniken i syftet att skapa jämlik vård i länet med fokus på kvalitet, tillgänglighet och värde för patienten.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Verksamheten i Sundsvall är organiserad i tre mottagningar med mer specialiserad inriktning på respektive mottagning, bedömning/behandling/utredning.

Vi söker en enhetschef för behandlingsmottagningen.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som vill arbeta med ledarskap i en föränderlig organisation. Din formella kompetens är lämplig högskolexamen inom vårdområdet samt erfarenhet av chefs-/ledningsarbete. Erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatrisk är meriterande.

Du är resultat- och målinriktad och en god kommunikatör. Du är en tydlig och lyhörd ledare och bidrar till att skapa bra samarbetsklimat samt inspirerar och utvecklar medarbetare och verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Berglund Friberg
Verksamhetschef
Telefon: 070-6805536

Karin Svensson
Enhetschef
Telefon: +4660182384

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook