Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Enhetschef till laboratoriemedicin i Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Laboratoriemedicin Västernorrland är en länsgemensam enhet för laboratorieverksamhet inom Klinisk Kemi, Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin, och bedriver verksamhet vid sjukhusen i Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå. Inom verksamheten arbetar ca 180 medarbetare.

Vi söker nu en enhetschef till laboratoriet i Sollefteå.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder vi dig som enhetschef ett modernt laboratorium med den senaste teknologin samt ett utmanande och utvecklande arbete i ett professionellt arbetslag. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Arbetsuppgifterna innefattar arbetsledning samt personalansvar för biomedicinska analytiker och undersköterska på laboratoriet liksom praktiskt och laborativt arbete. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. Du behöver vara kvalitetsmedveten, kommunikativ och trivas med människor och deras utveckling.

Du ingår i laboratoriemedicins ledningsgrupp och är underställd länsverksamhetschefen.
Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat mellan 4-6 år med Landstingets ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med flera års erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. Meriterande är chefs- och ledarerfarenhet.

Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp, därför måste du behärska svenska språket i tal och skrift då arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt kommunikation med beställare, patienter, blodgivare och medarbetare.

Vi söker dig som är utåtriktad och tar egna initiativ. Som person inger du stabilitet och förtroende. Du har lätt att samarbeta med kollegor. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Tidsbegr Chefsskap

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ulf Jansson
Verksamhetschef
Telefon: +4660181367

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook