Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Vikarierande elevassistent till Hola folkhögskola till Regional utveckling

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Hola folkhögskola ligger vid Ångermanälvens strand, 25 km norr om Kramfors, i samhället Prästmon med 8 min till Höga Kusten Airport och tågstationen Västeraspby som är närmaste resecentrum.

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarierande elevassistent/stödperson till Hola folkhögskola.
Som elevassistent skall du finnas som en resurs i gruppen för att bland annat kunna stötta, hjälpa och motivera kursdeltagare under lektionstid.
Praktiskt stöd med daglig struktur runt deltagare boende på internatet kan också ingå i arbetet.
Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna pedagoger där ni tillsammans bygger en verksamhet som sätter individen i fokus.
Arbete kommer huvudsakligen att ske inom Allmän kurs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieexamen och gärna fritidsledarutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta med vuxna med olika funktionshinder eller med lindrig utvecklingsstörning är meriterande.
Vi tror att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och ser möjligheterna istället för hindren.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och eftersöker framför allt god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Hans-Olov Furberg
Rektor
Telefon: 073-275 24 52

Karin Rehnberg
Förbundet Folkhögskolelärarna
Telefon: +4661285631

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook