Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Verksamhetschef till Specialisttandvården till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en verksamhetschef till vår Specialistklinik. Specialisttandvården i Västernorrland tillhandahåller specialiteterna Pedodonti, Ortodonti, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Protetik, Käkkirurgi, Odontologisk röntgen och Oralfacial medicin/sjukhustandvård. Verksamheterna är indelade i 2 enheter med ca 75 medarbetare och är till största del placerad vid Sundsvalls sjukhus, men finns även i centrala Sundsvall och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Du arbetar på uppdrag av tandvårdsdirektören och leder, utvecklar och följer verksamheten i enlighet med förvaltningens övergripande uppdrag och mål.

Du har ett övergripande ledningsansvar för enheternas verksamhet, personal, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor samt ekonomi. Till din hjälp har du 2 enhetschefer, vilka har förstalinjens chefsansvar på klinikerna. Du har också ett helhetsperspektiv och tar ansvar inom och utanför verksamhetsområdets gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genom ett tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna. Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp.

Du är legitimerad tandläkare och har tidigare erfarenhet som ledare. Skulle du därutöver ha någon form av odontologisk specialistutbildning ser vi det som extra meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar tidsbegränsat chefsavtal, med en tillsvidareanställning i grunden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annri Vesterlund
Förvaltningschef
Telefon: +46732747717

Madeleine Sandgren
HR-konsult
Telefon: +46732703295
Mobiltelefon: +46732703295

Birgitta Johansson
Vision
Telefon: +4661180387

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: +4660184890

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook