Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi är en allmän intensivvårdsavdelning där du som IVA-sjuksköterska arbetar nära övriga personalkategorier. Du har stor möjlighet till variation i dina arbetsuppgifter då vi också ansvarar för sjukhusets uppvakningsavdelning samt har mycket externa uppdrag såsom t.ex. MIG. Vi är dessutom delaktiga både i mottagandet av sjukhusets traumafall samt hjärtstoppsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.

Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är du den vi söker.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176
Mobiltelefon: +46705495901

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181114

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook