Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

HR-konsult till internstöd till Regionledningsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Hur ser HR avdelningen ut på Landstinget?
Vi är en avdelning med närmare 40 kollegor som alla arbetar inom HR-området, här kommer du att möta HR-arbete på en strategisk- och operativ nivå. Vi sitter utspridda på fyra olika orter, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand och Sundsvall. Inom HR ingår även löneservice och Länshälsan.

Arbetsuppgifter

Är du en serviceinriktad person som vill bygga erfarenhet inom HR? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vår HR-avdelning. Låter det lockande?

Rollen som HR-konsult på interstöd innebär att hjälpa dina kollegor som arbetar konsultativt ut mot våra chefer. Du har en mycket viktigt roll inom HR och ditt arbete möjliggör en ökad närvaro hos våra chefer. Arbetsuppgifterna är väldigt varierade och innefattar bland annat annonsutformning, arbete med delar i rekryteringsprocessen, sommarrekrytering, sommarungdomar, mässor och utveckling inom delprocesserna attrahera och rekrytera. Du får möjlighet att se många olika delar inom HR-arbetet och ger dig en bra bas att bygga vidare på i din framtida karriär inom HR.

Kvalifikationer

För att du ska ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen med inriktning mot HR. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom området är det en fördel men inget krav.

Vilka personliga egenskaper är viktiga i rollen?
Då du kommer att arbeta som stöd till HR-konsulterna som arbetar konsultativt är det viktigt att du är serviceinriktad där samarbete är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du är prestigelös, noggrann och självgående i ditt arbete och motiveras av att lära nytt.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Urval kommer ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till Therese Drewsen, HR-chef, 070-253 52 48.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Therese Drewsen
HR-chef
Telefon: 061180182/0702535248

Katarina Hägglund
Vision
Telefon: 0660-89842

Elisabet Markström
SACO
Telefon: 060-181279

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook