Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Verksamhetsutvecklare till BUP till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. Utveckling pågår med att
samordna kliniken i syftet att skapa jämlik vård i länet med fokus på kvalitet, tillgänglighet och värde för patienten.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Vi söker en verksamhetsutvecklare till BUP.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare arbetar du länsövergripande och i samverkan med samtliga enheter. Verksamhetsutvecklaren är direkt underställd verksamhetschefen och är adjungerad till ledningsgruppen. I din yrkesroll stödjer du chefer och medarbetare genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

På uppdrag av verksamhetschefen driver du utvecklingsarbetet inom BUP. Du kommer att samordna en utvecklingsgrupp som ska formeras samt samarbeta med BUPs avvikelsesamordnare. Exempel på arbetsuppgifter är projektledning, utbildningsfrågor, kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor, riktlinjer, verksamhetsuppföljning, statistik, samverkan med externa aktörer.

Du kommer att arbeta inom hela länet och möjlig placeringsort för dig är Härnösand, Sollefteå,Sundsvall eller Örnsköldsvik.Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig högskoleexamen samt erfarenhet av ledningsarbete. Erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatrisk vård är meriterande. Du förutsätts var resultat- och målinriktad samt vara en god kommunikatör. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, som gör att du kan skapa bra samarbetsklimat och inspirera och utveckla medarbetare och verksamhet. Du är prestigelös och vågar både ge och ta feedback.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Berglund Friberg
Verksamhetschef
Telefon: 070-6805536

Elinor Sandström
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660184994

Carola Bodin
Vårdförbundet
Telefon: +4666089897

Maria Norell
Vision
Telefon: +46066089437
Mobiltelefon: 0660-89437

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook