Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Steriltekniker till Sterilsevice i Sundsvall till Regionledningsförvaltningen LSV

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Sterilservice, som är en länsövergripande verksamhet i förvaltningen Landstingsservice, har i uppdrag att ansvara för sjukvårdens sterilverksamhet inom Landstinget Västernorrland. Ansvaret omfattar avveckling, sterilisering och utleverans av sterila instrument till samtliga sjukvårdande enheter.

Huvuddelen av produktionen utförs vid sjukhusens sterilcentraler i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar sedvanligt förekommande uppgifter på sterilcentral. Arbetstiderna är enligt schema och innebär även kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker nu 1 steriltekniker till Sundsvall för en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha genomgått sterilteknikerutbildningen och ha godkända betyg från yrkeshögskolan. Alternativt, om du är under pågående utbildning kan vi erbjuda en tidsbegränsad anställning under utbildningstiden för en eventuell tillsvidareanställning vid genomförd och godkänd utbildning.

God fysik är en förutsättning för att klara arbetet, eftersom det innebär tunga lyft. Flexibilitet och förmåga att hitta lösningar är andra egenskaper vi vill att du ska ha för att kunna göra omprioriteringar och förändringar vad gäller arbetsuppgifterna.

Då en del av arbetet innehåller registrering och arbete i olika IT-system krävs det att du att du är van vid datorn som arbetsredskap och att du snabbt kan sätta dig in i nya system.

B-körkort krävs då man ibland behöver hjälpa varandra på sterilenheterna över länet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Sundling
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-270 54 91

Carina Söderström
Kommunal Västernorrland
Telefon: 0660-891 46

Lena Molin
Vision
Telefon: +4660181566

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook