Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska Rättspsykiatriska regionkliniken Sundsvall till Rättspsykiatriska regionkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets främsta kliniker för vård av patienter överlämnade till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård, LRV. Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt LPT, lagen om psykiatrisk tvångsvård.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar. RPK använder sig av kompetenstrappa för att belöna duktiga medarbetare.

Schemaläggningen sköts via tvättstugeschema.

Avdelning 98 har 14 vårdplatser och är belägen på Sundsvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är det viktigt att du har ett stort intresse för människor, att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare.
Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar.

Du deltar i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration, deltar i riskbedömningar, vårdplaneringar, funktionsbedömningar osv.

Kvalifikationer

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning i psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser flerspråkighet som en merit.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida www.lvn.se/rpk

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: +4660149767

Hassan Mouline
Vårdförbundet
Telefon: +4660149765

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook