Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Fysioterapeut/Sjukgymnast, LVh Habilitering Ungdom/vuxen Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

LVH Habilitering är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Habiliteringskliniken riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet som exempelvis cerebral pares, utvecklingsstörning och autism. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället.

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

Arbetsuppgifter

I länet finns 15 Sjukgymnast/Fysioterapeut tjänster varav 9 är placerade i Sundsvall.

I arbetet ingår bl.a. att göra utredningar, bedömningar, behandling, hjälpmedelsutprovningar och uppföljningar. Som sjukgymnast/ fysioterapeut arbetar du även med information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till vårdnadshavare, nätverk och personal. Ett varierande arbete där flexibilitet och förmåga att hitta lösningar på stora och små problem är viktigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast, både du som är ny och erfaren är välkommen att söka. Du har ett trevligt och profesionellt bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamarbete på ett positivt sätt. Har du erfarenhet inom habilitering och erfarenhet av vår målgrupp är det meriterande.

Du vill vara delaktig i att stödja personer under ungdomsåren till att klara sitt vuxna liv så självständigt som möjligt.
Vi söker dig som längtar efter att få arbeta i team och vill vara med och bidra till vår verksamhet. Placeringen är i Sundsvall och teamets upptagningsområde är Härnösand, Timrå och delar av Sundsvall. Körkort erfordras då resor i tjänsten förekommer.

Rekryteringen sker löpande och du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.
Vi hoppas att just du vill jobba hos oss. Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag!

Välkommen med din ansökan.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Skagius
Enhetschef
Telefon: 0725615679

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook