Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Semestervikariat Biomedicinsk analytiker /Biomedicinare Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Provtagning, omhändertagande av prover och analysarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitmerad biomedicinsk analytier, studerar till biomedicinsk analytiker eller har annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter av att arbeta med klinikskt laboratorieut är meriterannde.Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Skicka in din ansökan idag då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Sörstam
Enhetschef
Telefon: +4666089177

Kristina Lundblad
Vårdförbundet
Telefon: 0660-89000
Mobiltelefon: 0660-89000

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook