Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor sommarvik 2018 Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sjuksköterska? Välkommen till oss i sommar!

Vill du vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet? Vi söker dig som brinner för ditt yrke och vill ge våra patienter bästa möjliga vård.

Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du bygger nätverk och samarbetar med andra yrkesgrupper.

Här är du en del i det multiprofessionella teamet! Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling, där introduktion till ditt nya arbete är en viktig del. Är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vill du jobba i Sollefteå, Örnsköldsvik eller i Sundsvall? Vi söker både dig som
är sjuksköterska och dig som är specialistsjuksköterska för antingen sommar-vikariat eller tillsvidareanställningar till våra olika enheter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du en mycket viktig uppgift som innefattar att ge god omvårdnad till alla patienter. Du ansvarar för att patienterna känner sig trygga, omhändertagna samt att deras behov uppfylls.

Beroende på vilken arbetsplats du söker till, varierar dina arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är omvårdnadsarbete som innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov samt utföra ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder. Du kommer även att delta i vårdplanering samt ansvara för egen vårddokumentation.

Du arbetar självständigt men har alltid kollegor att diskutera frågor med. Vi hjälper varandra och delar kunskaper.

Avdelningarna bedriver vård dygnet runt och vi har behov av dig som kan/vill arbeta dag/kväll/natt samt helg.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation eller specialistsjuksköterska.

För flera av våra verksamheter är det krav på specialistutbildning. Det är meriterande med annan specifik kompetens, kopplat till vilken profession eller enhet du söker till. För arbete inom vår ambulansverksamhet är det även fysiska krav som måste uppfyllas. Är du intresserad av att arbeta inom ambulansen är det viktigt att du söker senast 2018-01-31, då vi erbjuder ett rätt omfattande introduktionsprogram som du genomgår innan sommaren. Bland annat ingår en 3-dagars fordonsutbildning.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter och deras anhöriga. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människor olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Du som söker till oss är noggrann och kan hantera att arbeta i ansträngda situationer. I rollen är det viktigt att du har stort tålamod, att du är trygg som person och i professionen har du ett patientfokuserat arbetssätt.

Skicka in din ansökan idag, då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet. Du kommer att få ange ditt första-, andra- och tredjehandsval när du ansöker. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Vill du vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Viström
HR-konsult
Telefon: +4666087912

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook