Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sommarjobb inom Tandvården Västernorrland till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Studerar du till tandläkare eller tandhygienist och är intresserad av att arbeta inom Folktandvården Västernorrland i sommar? Vi har verksamhet på många orter i länet, bl a Sundsvall, Timrå, Ånge, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi tar emot studenter till flera av våra kliniker. När du ansöker har du möjlighet att uppge vilken eller vilka orter du är intresserad av i medföljande profilfrågor.

Kvalifikationer

Tandvårdsstuderande
Inget krav på körkort

Anställning

Säsongsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Wedin
HR-konsult
Telefon: +4666089067
Mobiltelefon: +46736620994

Ann Wiljelöf
HR-konsult
Telefon: 076-1180307

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook