Texten Holadagen 2024 Öppet hus mot en bakgrund av beige och orange färger.

Öppet hus: Holadagen den 27 april

2024-03-27 08:30

Välkommen till vår skola på öppet hus under Holadagen den 27 april kl 10-15. Vi ser fram emot att träffa dig för en dag fylld med gemenskap, kreativitet och glädje!

Tid och plats

Lördag den 27 april kl 10.00–15.00
Hola folkhögskola, Folkhögskolevägen 5 Prästmon
Fri entré, ingen anmälan behövs

Framträdanden, loppis och bokrelease

Denna dag bjuder vi in allmänheten till ett öppet hus på skolan. Samtliga kurser presenteras i skolans Högtidssal. På scenen sker också framträdanden av både deltagare och personal, t.ex. en bokrelease för en antologi skriven av våra deltagare. Vi anordnar en klädloppis i klassrummet Sånga brunn och en bokloppis i källaren under Häxmuseet.

Allmänheten, föreningar och företag får delta

Vi bjuder också in allmänheten till att sälja egna saker på en utomhusloppis. Kanske en bakluckeloppis på skolans parkering? Mejla ditt intresse att medverka till jessica.ullstrom@rvn.se.

Bygdens föreningar och företag är inbjudna att presentera sig i skolans vackra brasrum, där de kan ha aktiviteter eller saker till försäljning. De har också möjlighet att sälja korv/hamburgare och fika utomhus om vädret tillåter.

Njut av en god lunch i vår restaurang

Skolans restaurang är öppen kl 11.00–14.00 och det går att köpa en enklare lunch för 75 kr. På menyn står vegetarisk soppa inklusive bröd, kaffe och kramforskaka. Det går även att köpa enbart kaffe och kramforskaka för 25 kr.

Fastställt program med detaljer kommer framgent. Vi har också ett evenemang på Facebook där informationen uppdateras löpande.

Varmt välkomna till Hola folkhögskola!


Tillbaka till toppen